Cursus aanbod In Bloei

Wij bieden met onze volledige doulaopleiding van 13 dagen (de twee biz dagen zijn bij de online opleiding optioneel) en een uniek mentorschap programma de meest complete, uitgebreide doulaopleiding van Nederland, die ook erkent wordt door de Nederlandse beroepsvereniging voor doula’s[NBvD]. Onze In Bloei doula’s bevinden zich na het afstuderen in het werkveld van de geboortezorg, wat voortdurend aan verandering onderhevig is. We vinden het dan ook erg belangrijk dat wij als doula’s ook blijven ontwikkelen. Ook willen wij ons blijven verbinden met onze (oud)studenten en samen deel uitmaken van een fijne, professionele gemeenschap, vandaar dat we ook voor na het afstuderen cursussen aanbieden waar jullie wat aan hebben. Bekijk hieronder het cursus aanbod en vergeet je niet in te schrijven!

Doula opleiding -in person

aanvang: september 2019

doula biedt steun bij badbevalling Wij bieden in 15 lesdagen een heel complete opleiding tot een doula met stevige basiskennis en vaardigheden. De lessen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. We bieden tevens veel persoonlijke begeleiding, ook de groeicursus voor je doulapraktijk en geboortecursus schrijven zijn in het lespakket opgenomen.

Lesdagen: 13, 14 sept. 11, 12 okt. 8, 9 nov. 13 dec. 10, 11 jan. 7, 8 febr.  
biz weekend: 13 , 14 maart en 10 en 11 april.

Globale indeling van de lesdagen:

Les dag 1 en 2:
Kennismaking en motivatie
Fysiologie 
Wat is de rol van een doula

Les dag 3 en 4:
Communicatie met medische zorgverleners en met cliënten
Baringshoudingen
De stages

Les dag 5 en 6:
Persoonlijke kennismaking mentor
Pathologie (incl niet vorderende ontsluiting/ plateaus en moeilijke situaties)
Pijnstilling

Les dag 7:
Extra dag voor verdieping, afgestemd op behoefte van de groep
Praktische massage e.d.

Les dag 8 en 9:
Support en partner
Hormonen
Informed consent, Geboorteplan

Lesdag 10 en 11:
Self care
Natraject: Geboorte verslag, Het gouden uur
Stuitligging
Overtijdsbehandeling
Praktische massage

In Bloei Bizz weekend:
Hoe ontwikkel je een zwangerschapscursus Professionaliteitsweekend
Gedragscodes

Lesdag 12 en 13:
Verdiepingsdagen
Badbevalling
Rollenspellen
Bijzondere situaties

Reserveer nu alvast je plek voor september, we raken snel vol. 

kosten: € 1797,-

Groei cursus doulapraktijk

22 maart 2019

  Wil je van jouw passie je werk maken?
  Ook een bloeiende  doula praktijk runnen? Schrijf je in voor deze dag en ontvang alle tools om je doulapraktijk stevig neer te zetten.

 

Geboortecursus schrijven
23 maart 2019

leer je zwangerschapscursus schrijven bij In Bloei Wil jij je klanten een complete en passende zwangerschapscursus bieden? Wil jij net dat extra aanbod hebben waarmee je aanstaande ouder kunt helpen voorbereiden en ondertussen zelf mogelijke doulaklanten ontmoet? Schrijf je in om te leren hoe je zelf een cursus op kunt zetten die past bij jouw eigen stijl.

 

Bedrijfsweekend

 

Als je echt een goede start wilt voor je doula bedrijf volg je allebei de workshopdagen van het bedrijfsweekend. Dan kun je met een goede cursus zorgen voor een vaste stroom van potentiële doulaklanten, kun je inhoudelijk goed informatie bieden en ook nog je eigen praktijk ontplooien.

 Kom je naar zowel de dag “geboortecursus schrijven” als naar de 

 “Groeicursus doulapraktijk” dan krijg je nu ook nog eens extra combi-korting! 
In plaats van twee keer € 240,- (dus €480,- ) betaal je nu slechts €397,- voor twee leerzame dagen, die je helpen een duidelijk plan uit te zetten naar het volledig rondkomen van je doula-werkzaamheden.
Wij bij In Bloei zijn overtuigd dat je deze prachtige passie voor geboorte om kunt zetten in een beroep dat de rekeningen betaalt en wij geven je graag de tools hiervoor. Zien we je 22 en 23 maart 2019?!

 

Voor studenten die de online opleiding in april gaan starten, is er de kans om direct bij inschrijving tegen slechts €250,- een ticket voor het hele Bedrijfsweekend voor maart 2019 mee te kopen, of voor €175,- een ticket voor één van beide dagen.

 

Cursus Advanced Rebozo

 Mirjam de Keijzer en Thea van Tuyl bieden een rebozo workshop aan voor iedereen die al de basis van de rebozo een beetje kent en er nog meer vertrouwd mee wil raken. Voor verloskundigen, doula’s en andere geboortezorg medewerkers die deze vaardigheden graag willen leren.

Een nieuwe datum voor deze cursus in 2020 zal volgen zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Kosten; € 147,-
 

Doula opleiding -online

In 16 online modules en met 4 offline hands-on lesdagen bieden we een heel uitgebreide opleiding tot doula. Een opleiding waarbij je in een groep gelijkgestemden start die ook niet kunnen wachten om als doula aan de slag te gaan en alles over dit mooie vak te leren. Jullie treffen elkaar in een besloten facebookgroep en komen maandelijks tijdens de coachcalls elkaar online tegen.

Tijdens drie (“live”)lesdagen duiken we de praktijk in van massages, communicatie en rollenspel. Om zo ook alles in de praktijk te oefenen.

De nieuwe online groep gaat op 8 april van start. Ben je erbij?!

Kosten: € 997,-