Inschrijven

Opleiding en bijscholingen

Welkom!

Wat fijn dat je onze passie voor geboorte ondersteuning deelt.

Dit inschrijfformulier is voor de open dagen van de Doulaopleiding en voor de bijscholingen die we bij In Bloei aanbieden.

Alle studenten die momenteel als student bij JJ doulaopleiding of bij In Bloei zijn ingeschreven krijgen 25% korting op onze cursussen.
Als NBvD lid kun je 10% korting krijgen (we doen alleen niet aan stapelkorting ;-))
We hopen dat je hier mooie aanvullingen vindt om je professionaliteit verder te bevorderen en je (doula)praktijk te laten bloeien.

Vul je gegevens hieronder in en je krijgt van ons een email met nadere informatie.

Naam:*
Telefoonnummer:*
-
Adres:
E-mail:*
(invullen voor cursussen)
ik ben:
Ik schrijf me in voor*
Kortingscode:

Door je hier middels dit formulier in te schrijven ga je akkoord met de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden. Binnen 14 dagen na inschrijving betalen om definitief in te schrijven. Indien we binnen 14 dagen geen betaling ontvangen vervalt je aanmelding. Annuleringsvoorwaarden cursus: Tot 14 dagen vóór aanvang van de cursus zal in het geval van annuleren €20,- administratiekosten in rekening worden gebracht. Het volledige cursus bedrag dient 14 dagen voor aanvang van de cursus voldaan te worden en dit bedrag (m.u.v. € 20,- administratiekosten) is alleen retourneerbaar in het geval van een geboorte. (1)

Akkoord*
Verificatiecode (ivm spam):