Jaaa! Eindelijk. 1 februari is het dan zo ver, een verdiepende rebozoworkshop!

Mirjam de Keijzer en Thea van Tuyl zijn dè rebozodocenten van Nederland. Ze komen naar Rotterdam om een verdiepende workshop te geven aan doula's, verloskundigen en andere geïnteresseerden. Leer middels de rebozo (mexicaanse doek) zwangere vrouwen in de aanloop naar, tijdens of na de geboorte van hun kindje te ontspannen.
Werken met de rebozo is een fijne manier om verlichting te brengen bij vermoeidheid, rugpijn, stress en harde buiken. Tijdens de bevalling brengt de rebozo de vrouw op een prettige manier in beweging en geeft ontspanning.
Verschillende technieken komen uitgebreid aan bod gedurende de dag en er is voldoende tijd om het "in de vingers te krijgen" en met elkaar te oefenen.

Er is keuze uit veel verschillende, mooie Rebozo's die je ter plekke kunt aanschaffen. Het rebozo werkboek is natuurlijk ook te koop. De voorkeur voor deze producten gaat uit naar contante betaling.

** Let op! We hebben voor deze workshop een andere leslocatie gereserveerd dan normaal! **
De workshop vindt plaats in Centrum Djoj Anthony duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam.

Kosten: € 137,- euro inclusief de workshop reader
Voor In Bloei studenten en JJ doula studenten geldt een korting van 15%
Voor NBvD leden geldt 10% korting (geen stapelkorting mogelijk)

Inclusief koffie, thee en wat lekkers, excl lunch.


Je plek is gereserveerd bij overmaking van het bedrag op rekeningnummer NL55 INGB 0006 0462 04 t.n.v. FAROLAonder vermelding van In Bloei, je naam en rebozoworkshop. Alleen bij annulering de avond vantevoren of op de dag zelf i.v.m. een bevalling wordt het betaalde bedrag teruggestort min 20 euro administratiekosten.


Voor meer informatie over de rebozo www.rebozo.nl

Naam:*
Adres:
E-mail:*
Telefoonnummer:
-
Student:
NBvD lid