Cursus aanbod In Bloei

In Bloei Doula opleidingen

Wij bieden een heel scala aan opleidingen en cursussen. Van een complete opleiding tot doula tot professionaliseringsdagen om je eigen doulabedrijf stevig neer te zetten. Ook worden er verschillende bijscholingscursussen gegeven.

De In Bloei doula opleiding kan klassikaal, in weekends, of online gevolgd worden.

Onze doula opleiding heeft o.a. een uniek mentorschap programma en is de meest complete, uitgebreide doula opleiding van Nederland. De opleiding is erkend door de Nederlandse beroepsvereniging voor doula’s [NBvD]. Voor de online opleiding ligt de aanvraag ook bij het bestuur van de NBvD.

Onze In Bloei doula’s bevinden zich na het afstuderen in het werkveld van de geboortezorg. Dat veld is voortdurend aan verandering onderhevig. We vinden het dan ook erg belangrijk dat wij als doula’s ook blijven ontwikkelen.

Ook willen wij ons blijven verbinden met onze (oud)studenten en samen deel uitmaken van een fijne, professionele gemeenschap, vandaar dat we ook voor afgestudeerde doula’s cursussen aanbieden.

Bekijk hieronder het totale cursusaanbod en vergeet je niet in te schrijven!


Open dag

Kom vrijblijvend kennismaken

Bloeiende doulapraktijkHeb je interesse in alles wat er zich rond zwangerschap en geboorte afspeelt? Ben jij een vrouw, die andere vrouwen daarin bij wil staan?

Dan is het vak van doula iets voor jou.

Als je wil weten wat het vak van doula inhoudt, als je er (wellicht) in geinteresseerd bent om zelf doula te worden, kom dan naar onze open (mid)dag. Ontdek wat een doula is en doet, en hoe je doula kunt worden. En ontdek dan wat In Bloei jou te bieden heeft.

Als je meer informatie wil, en wil kennismaken met Farola en andere docenten, schrijf je dan -kosteloos- in voor één van onze open dagen. 

Schrijf je nu in!


In Bloei Doulaopleiding – klassikaal. Aanvang: september 2021

doula biedt steun bij badbevalling

Wij bieden in 15 lesdagen een heel complete opleiding tot doula. De opleiding geeft je stevige basiskennis en veel vaardigheden. Er is een uitgekiende balans theorie en praktijk. 

Een speciaal groei en bloei-programma voor jou, om jouw speciale vaardigheden en kwaliteiten te ontdekken, te laten groeien en tot bloei te laten komen, is een kenmerkend inderdeel van de opleiding. 

We bieden veel persoonlijke begeleiding, onder meer via ons unieke mentorschapsprogramma.

De opleiding bestaat uit 15 lesdagen. Het bedrijfsweekend, dat 2 professionaliseringsdagen bevat, is een integraal onderdeel van de opleiding. Dit weekend bestaat uit een “groeicursus voor je eigen doulapraktijk” en “zelf een geboortecursus schrijven”.

Lees hier alles over de doulaopleiding klassikaal.

Zie ook onder aan deze pagina de Informatie Brochure Doulaopleiding In Bloei 2021

Je kunt je nú al inschrijven voor september, en er zeker van zijn dat je een plek hebt!


In Bloei doulaopleiding -online

De volledige doula opleiding is nu ook in een praktische online variant te volgen! Over een periode van ruim 6 maanden krijg je wekelijks een les toegestuurd. Alle lesstof zoals die bij de klassikale opleiding wordt gegeven vind je terug in een combinatie van 16 online modules, een maandelijkse coach call voor al je vragen en 3 “live-dagen”.

Lees hier alles over de online opleiding.

Schrijf je nu in


Volgende bedrijfsdagen 13 en 14 november 2020 -Vol

Deze dagen zullen herhaald worden op 18 en 20 maart 2021 en op 12 en 13 november 2021.

De bedrijfsdagen bestaan uit de twee onderstaande cursus dagen:


Groei cursus doulapraktijk: 13 november 2020 – Vol

Bloeiende doulapraktijkWil je van jouw passie je werk maken en een bloeiende
doulapraktijk runnen? Schrijf je in en krijg alle tools die je nodig hebt om jouw praktijk stevig neer te zetten.

Deze cursus is vol!

 

Schrijf je nu in!

Geboortecursus schrijven: 14 november 2020 – Vol

leer je zwangerschapscursus schrijven bij Doulaopleiding In Bloei

Wil jij je klanten een complete en passende zwangerschapscursus bieden?

Wil jij net dát extra aanbod hebben waarmee je de aanstaande ouder(s) kunt voorbereiden? En waarmee je natuurlijk ondertussen zelf vast mogelijke doulaklanten ontmoet?

Schrijf je dan in om te leren hoe je zelf een cursus op kunt zetten,  die helemaal bij jouw eigen stijl past. 

Deze cursus is vol!

Schrijf je nu in

Combi-korting voor Bedrijfsweekend!

Het bedrijfsweekend bevat de twee bovenstaande workshops. Kom je beide dagen dan krijg je korting! Je betaalt dan geen €240,-  per dag maar slechts €397,- voor beide leerzame dagen, die je onder meer helpen om een duidelijk plan uit te zetten naar het volledig rondkomen van je doula-werkzaamheden.

Wij bij In Bloei zijn overtuigd dat je deze prachtige passie voor geboorte om kunt zetten in een beroep dat de rekeningen betaalt en wij geven je graag de tools hiervoor. Zien we je in maart?!

Studenten die de online opleiding gaan starten, hebben de kans om direct bij inschrijving tegen gereduceerd tarief het hele professionaliserings weekend bij te kopen, of een ticket voor één van beide dagen.

Schrijf je nu in


Bijscholingsdag Emotioneel Support Plan – 22 of 29 januari 2021 

Meer informatie volgt

Schrijf je nu in


Bijscholingsdag Workshop Borstvoeding 12 febr. 2021

Meer info volgt nog

Schrijf je nu in!


Heb je interesse in de In Bloei Doula opleiding – klassikaal?


Of voel je meer voor de In Bloei doula opleiding – online?

Powered by Doula Farola