Cursus aanbod In Bloei

In Bloei Doulaopleidingen

Wij bieden een zeer volledige doula opleiding van 13 dagen en 2 professionaliseringsdagen voor het opzetten en stevig neerzetten van je doula bedrijf.  Onze in person training heeft een uniek mentorschap programma en biedt de meest complete, uitgebreide doulaopleiding van Nederland, erkent door de Nederlandse beroepsvereniging voor doula’s[NBvD].

Onze In Bloei doula’s bevinden zich na het afstuderen in het werkveld van de geboortezorg, wat voortdurend aan verandering onderhevig is. We vinden het dan ook erg belangrijk dat wij als doula’s ook blijven ontwikkelen.

Ook willen wij ons blijven verbinden met onze (oud)studenten en samen deel uitmaken van een fijne, professionele gemeenschap, vandaar dat we ook voor na het afstuderen cursussen aanbieden waar jullie wat aan hebben. Bekijk hieronder het cursus aanbod en vergeet je niet in te schrijven!

 

In Bloei Doulaopleiding -in person. Aanvang: september 2019

doula biedt steun bij badbevallingWij bieden in 15 lesdagen een heel complete opleiding tot doula met stevige basiskennis en vaardigheden. De lessen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. We bieden tevens veel persoonlijke begeleiding, ook de groeicursus voor je doulapraktijk en geboortecursus schrijven zijn in het lespakket opgenomen.

De lesdagen zijn op 13 en 14 september; 11 en 12 oktober; 8 en 9 november; 13 december 2019 en 10 en 11 januari; 7 en 8 februari; 13 en 14 maart (bedrijfsdagen); 10 en 11 april 2020.

Globale indeling van de lesdagen:

Les dag 1 en 2:
Kennismaking en je motivatie
Rol en eigenschappen van een doula
Fysiologie van een baring en welke stadia zijn er

Les dag 3 en 4:
Communicatie 1; Omgang met medische zorgverleners & gesprekken met cliënten in de zwangerschap
Baringshoudingen
De stages

Les dag 5 en 6:
Intervisie en mentor
Pathologie;  Niet vorderende ontsluiting/ plateaus en moeilijke situaties
Pijnstilling

Les dag 7:
Verdieping
Praktische massages

Les dag 8 en 9:
Emotionele ondersteuning
Hormonen
Communicatie 2; Informed consent, Geboorteplan
Ondersteuning en Handvatten voor partner

Lesdag 10 en 11:
Self care
Communicatie 3; Geboorteverslag
Natraject, Het gouden uur
Stuitligging
Overtijdsbehandeling

Professionaliteits weekend:
Hoe ontwikkel je een zwangerschapscursus, opzetten stevige praktijk
Gedragscodes

Lesdag 12 en 13:
Rollenspellen
Bijzondere situaties

Totale opleidingspakket inclusief bedrijfsweekend; € 1797,-

Zie ook onder aan deze pagina de Informatie Brochure Doulaopleiding In Bloei 2019

Reserveer nu alvast je plek voor september, we raken snel vol. Schrijf je nu in!


In Bloei doulaopleiding -online

-nieuw-

De volledige doula opleiding is nu ook in een praktische online variant te volgen! Over een periode van ruim 6 maanden krijg je wekelijks een les toegestuurd. Alle lesstof zoals die bij de in person opleiding wordt gegeven vind je terug in een combinatie van 16 online modules, een maandelijkse coach call voor al je vragen en 3 “live-dagen”.

Schrijf je nu in

 


Groei cursus doulapraktijk: 21 maart 2020

Bloeiende doulapraktijkWil je van jouw passie je werk maken en een bloeiende
doulapraktijk runnen? Schrijf je in en krijg alle tools die je nodig hebt om jouw praktijk stevig neer te zetten.

 

Schrijf je nu in!

Geboortecursus schrijven: 22 maart 2020

leer je zwangerschapscursus schrijven bij In BloeiWil jij je klanten een complete en passende zwangerschapscursus bieden? Wil jij net dat extra aanbod hebben waarmee je aanstaande ouder kunt helpen voorbereiden en ondertussen zelf mogelijke doulaklanten ontmoet? Schrijf je in om te leren hoe je zelf een cursus op kunt zetten die past bij jouw eigen stijl.

Schrijf je nu in

Combi-korting voor Bedrijfsweekend!

Het bedrijfsweekend bevat de twee bovenstaande workshops. Kom je beide dagen dan krijg je korting! Je betaalt dan geen €240,-  per dag maar slechts €397,- voor beide leerzame dagen, die je onder meer helpen om een duidelijk plan uit te zetten naar het volledig rondkomen van je doula-werkzaamheden.

Wij bij In Bloei zijn overtuigd dat je deze prachtige passie voor geboorte om kunt zetten in een beroep dat de rekeningen betaalt en wij geven je graag de tools hiervoor. Zien we je in maart?!

Studenten die de online opleiding gaan starten, hebben de kans om direct bij je inschrijving tegen slechts €250,- een ticket voor het hele professionaliserings weekend voor maart 2020 mee te kopen, of een ticket voor één van beide dagen voor €175,- .


Cursus ondersteunen bij borstvoeding najaar 2019

Alles wat je wilt weten over het ondersteunen van een pas bevallen vrouw bij oa het eerste aanleggen van haar baby. Deze workshop wordt gegeven door Teddy Roorda, lactatiekundige met jarenlange ervaring als doula.

€60,-

Schrijf je nu in


Cursus Advanced Rebozo voorjaar 2020

Mirjam de Keijzer en Thea van Tuyl bieden een rebozo workshop aan voor iedereen die al de basis van de rebozo een beetje kent en er nog meer vertrouwd mee wil raken. Voor verloskundigen, doula’s en andere geboortezorg medewerkers die deze vaardigheden graag willen leren. 

€ 147,-

Schrijf je nu in!


.

Heb je interesse in de In Bloei Doulaopleiding -in person?