Inschrijven

Welkom bij Doulaopleiding In Bloei,

Wat fijn dat je net als wij een grote passie hebt om vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap en geboorte te ondersteunen. Als je meer handvatten wil hoe je hierbij kunt ondersteunen en dit graag in een fijne groep doet met veel ondersteuning en ruimte voor je persoonlijke proces, zit je hier goed.

Het niveau van de opleiding is post-HBO, dus er is geen vooropleiding vereist, maar we vragen wel HBO werk-en denk niveau. Dit omdat je als doula een eigen praktijk op gaat zetten, met alle uitdagingen die hierbij komen kijken. Maar als je dit spannend vindt, geen zorgen! Je hebt bij inschrijving van de opleiding de optie om met flinke korting deel te nemen aan een tweedaags bedrijfsevenement. Je leert hierin alles over het vinden van klanten, hoe je moet adverteren en je leert een eigen zwangerschapscursus schrijven, zodat je een vaste stroom aan inkomsten en potentiële klanten op kunt zetten.

Enthousiast? Schrijf je dan hieronder in.

We vragen je onderstaande formulier in te vullen�

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
Adres:*
Motivatie voor doulaopleiding:*
Algemene voorwaarden: door dit formulier in te sturen schrijf ik me in voor de doula opleiding. Om deze inschrijving definitief te bevestigen maak ik binnen 14 dagen na inzending een aanbetaling van €350,- over. Details die hiervoor benodigd zijn volgen in een mail. Deze kosten zijn niet restitueerbaar. Indien de aanbetaling niet tijdig geschiedt komt de inschrijving te vervallen en kan er niet beloofd worden dat er plek is binnen de gewenste opleidingsgroep. Wel kan na de aanbetaling de inschrijving naar een andere opleidingsgroep verzet worden. *
Ik wens bij de inschrijving voor de online opleiding (bij de offline opleiding zit dit weekend inbegrepen) tevens een ticket voor:

Let op: voeg info@doulaopleidinginbloei.nl toe aan je veilige mailadressen, anders komen de mails mogelijk in je spam/ junkfolder. Ontvang je ook dan binnen 24 uur geen mail van ons (ook niet in je spam). Stuur dan een mailtje!

 

Welkom!

Wat fijn dat je onze passie voor geboorte ondersteuning deelt.
Dit inschrijfformulier is voor de open dagen van de Doulaopleiding en voor de bijscholingen die we bij In Bloei aanbieden.
Alle studenten die momenteel als student bij JJ doulaopleiding of bij In Bloei zijn ingeschreven krijgen 25% korting op onze cursussen. Als NBvD lid kun je 10% korting krijgen (we doen alleen niet aan stapelkorting ;-))
We hopen dat je hier mooie aanvullingen vindt om je professionaliteit verder te bevorderen en je (doula)praktijk te laten bloeien.

Vul je gegevens hieronder in en je krijgt van ons een email met nadere informatie.

Naam:*
Telefoonnummer:*
-
Adres:
E-mail:*
In schrijf me in voor:*
(invullen voor cursussen) ik ben:
Kortingscode:
Door je hier middels dit formulier in te schrijven ga je akkoord met de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden (de open middag is wel kosteloos). Binnen 14 dagen na inschrijving betalen om definitief in te schrijven. Is binnen 14 dagen geen betaling binnen vervalt je aanmelding. Annuleringsvoorwaarden cursus: Tot 14 dagen voor aanvang van de cursus zal in het geval van annuleren enkel €20,- administratiekosten in rekening worden gebracht. Het volledige cursus bedrag dient 14 dagen voor aanvang van de cursus voldaan te worden en dit bedrag (m.u.v. € 20,- administratiekosten) is alleen retourneerbaar in het geval van een geboorte.
Verificatiecode (ivm spam):