Online Doulaopleiding

Voel jij ook passie om vrouwen bij te staan bij de geboorte?

Wil je een steun zijn in een levensveranderende gebeurtenis van een vrouwenleven?

En wil je aanstaande moeders helpen het vertrouwen in hun lijf terug te vinden, angsten over de bevalling te overwinnen en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan?

Dan is doulaopleiding In Bloei zeker de juiste opleiding voor je!

Uitgebreid leertraject

Om anderen volledig zonder oordeel en met 100% support bij te kunnen staan bieden we een uitgebreid leertraject aan waarin je zelf ook een groeiproces door zult maken.

We helpen je stapje voor stapje de hobbels van het runnen van je eigen onderneming te overwinnen zodat jij van je passie je beroep kunt maken.

We bieden daarbij een fijne groep vrouwen om de reis tot doula met je te lopen en een warm nest van In Bloei doula’s om je bij aan te sluiten en ook na de opleiding met elkaar te verbinden.

Doula’s die je zijn voor gegaan aan deze opleiding vertellen:

“De doula wordt hier echt gezien als serieus beroep, niet als ‘hobby’, heel fijn.”

“Wat een fijne combi twee zulke verschillende docenten. Het is mooi om te zien dat Farola en Marlies allebei een ander soort doula zijn en dingen anders doen, maar toch allebei succesvol zijn. Dit heeft mij echt de ruimte gegeven uit te zoeken wat bij me past en wat niet en wat voor soort doula ik zelf wil zijn.”

“De lesonderwerpen waren uitgebreid en uitgediept, met ondersteuning van veel praktijk verhalen en ruimte voor eigen ervaring en inbreng. Heel fijn!”

Mentorschapsprogramma

Je krijgt dus zelf een sterke basis met middels een mentorschapprogramma ook aandacht voor hoe je voor jezelf kunt zorgen zodat je er kunt zijn voor anderen!

De opleiding voor september 2018 is al van start en de volgende live groep gaat pas in september 2019 weer van start.

Maar goed niet getreurd, we hebben goed nieuws!

Online opleiding

Naast de doulaopleiding -in person is het nu ook mogelijk om te starten met In Bloei Doulaopleiding -online!

We bieden middels webinars, filmopnames en facebook-live Q&A sessies onze volledige opleidingsprogramma dus aan via een online opleiding. Natuurlijk kun je niet alles alleen maar leren vanaf de film, dus we bieden als onderdeel van de online opleiding ook drie live-cursusdagen aan, waarin we met alle praktijk oefeningen van communicatie en massage aan de slag gaan.

Week voor week-programma

We bieden een week voor week lesprogramma waar je elke week je kennis en kunde kunt verdiepen. Het blijft een stap voor stap programma, om het verwerkingsproces en je persoonlijke groei en ontwikkeling optimaal te ondersteunen.

Gemakkelijk op je eigen tijd en plaats

En toch heeft het alle voordelen dat je het thuis kunt doen, met je huidige baan en gezinssituatie kunt combineren en dat je alleen voor de vier aaneengesloten in person trainingsdagen hoeft te reizen en vrij te regelen.

Ook krijg je de studentenkorting van de In Bloei doula’s voor al onze workshops, bijscholingen en voor het jaarlijkse bedrijfsweekend.

Heb je interesse in onze Online opleiding? Download dan nu: 

Wil jij van je passie je werk maken?

Schrijf je nu dan gelijk in, zodat jij ook nog in april kunt starten!