Voel je ook passie om vrouwen bij te staan bij de geboorte?

Wil je een steun zijn in een levensveranderende gebeurtenis van een vrouwenleven?

En wil je aanstaande moeders helpen het vertrouwen in hun lijf terug te vinden, angsten over de bevalling te overwinnen en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan?

Dan is dit zeker de juiste opleiding voor je!

Om anderen volledig zonder oordeel en met 100% support bij te kunnen staan bieden we een uitgebreid leertraject aan waarin je zelf ook een groeiproces door zult maken.

We helpen je stapje voor stapje de hobbels van het runnen van je eigen onderneming te overwinnen zodat jij van je passie je beroep kunt maken.

We bieden daarbij een fijne groep vrouwen om de reis tot doula met je te lopen en een warm nest van In Bloei doula’s om je bij aan te sluiten en ook na de opleiding met elkaar te verbinden.

Doula’s die je voor gegaan zijn aan deze opleiding vertellen:

“De doula wordt hier echt gezien als serieus beroep, niet als ‘hobby’, heel fijn.”

“Wat een fijne combi twee zulke verschillende docenten. Het is mooi om te zien dat Farola en Marlies allebei een ander soort doula zijn en dingen anders doen, maar toch allebei succesvol zijn. Dit heeft mij echt de ruimte gegeven uit te zoeken wat bij me past en wat niet en wat voor soort doula ik zelf wil zijn.”

“De lesonderwerpen waren uitgebreid en uitgediept, met ondersteuning van veel praktijk verhalen en ruimte voor eigen ervaring en inbreng. Heel fijn!”

Je krijgt dus zelf een sterke basis met middels een mentorschapprogramma ook aandacht voor hoe je voor jezelf kunt zorgen zodat je er kunt zijn voor anderen!

De offline opleiding gaat september 2019 weer van start.

Maar goed niet getreurd, we hebben goed nieuws!

Vanaf 20 januari 2019 is het mogelijk om ivm te schrijven voor In Bloei Online!

In april starten de online lessen voor deze opleiding. Het is het huidige curriculum in een nieuw, modern, online jasje. 

 

We bieden middels webinars, filmopnames en facebook-live Q&A sessies onze volledige opleidingsprogramma dus aan via een online opleiding. Natuurlijk kun je niet alles alleen maar leren vanaf de film, dus we bieden ook twee keer per jaar een vierdaagse live-cursus waarin we met alle praktijk oefeningen van communicatie en massage aan de slag gaan.

We bieden een week voor week lesprogramma waar je elke week je kennis en kunde kunt verdiepen. Het blijft een stap voor stap programma, om het verwerkingsproces en je persoonlijke groei en ontwikkeling optimaal te ondersteunen.

En toch heeft het alle voordelen dat je het thuis kunt doen, met je huidige baan en gezinssituatie kunt combineren en dat je alleen voor de vier aaneengesloten in person trainingsdagen hoeft te reizen en vrij te regelen.

Ook krijg je de studenten korting van de In Bloei doula’s voor al onze workshops en bijscholingen en korting om aan te sluiten bij het jaarlijkse bedrijfsweekend.

Heb je interesse in onze Online opleiding?

We gaan in april van start en vieren de start van onze nieuwe vorm van opleiding graag met jullie!

We delen onze liefde voor goede zorg voor zwangere vrouwen graag met jullie. En nu maken we het wel heel aantrekkelijk! 

Niet alleen kan je in je eigen tijd studeren, maar je kan tot 14 februari ook gebruik maken van ons early bird tarief.

Schrijf je in en en betaal tijdelijk geen € 997,- maar slechts € 897,- voor de online opleiding!

 

Schrijf je in voor 14 februari en claim je korting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)