Workshop met Mirjam de Keijzer en Thea van Tuyl

Jaaa! Eindelijk. 1 februari is het dan zo ver, een verdiepende rebozoworkshop!

rebozo massage workshopWerken met de rebozo (mexicaanse doek) is een fijne manier om verlichting te brengen bij vermoeidheid, rugpijn, stress en harde buiken. Tijdens de bevalling brengt de rebozo de vrouw op een prettige manier in beweging en geeft ontspanning. 

Mirjam de Keijzer en Thea van Tuyl zijn dè rebozodocenten van Nederland.
Ze komen naar Rotterdam om een verdiepende workshop te geven aan
doula’s, verloskundigen en andere geïnteresseerden. Leer middels de rebozo zwangere vrouwen in de aanloop naar, tijdens of na de geboorte van hun kindje te ontspannen. 

Verschillende technieken komen uitgebreid aan bod gedurende de dag en er is voldoende tijd om het “in de vingers te krijgen” en met elkaar te oefenen. Voor meer informatie over de rebozo www.rebozo.nl.

 

Praktische informatie

Er is keuze uit veel verschillende, mooie Rebozo’s die je ter plekke kunt aanschaffen. Het rebozo werkboek is natuurlijk ook te koop. De voorkeur voor deze producten gaat uit naar contante betaling.

** Let op! **
We hebben voor deze workshop een andere leslocatie gereserveerd dan normaal. De workshop vindt plaats in:
Centrum Djoj Anthony duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam.

Kosten: € 137,- euro inclusief de workshop reader
Voor In Bloei studenten en JJ doula studenten geldt een korting van 15%
Voor NBvD leden geldt 10% korting (geen stapelkorting mogelijk)

Inclusief koffie, thee en wat lekkers, exclusief lunch.

 

Inschrijvingen

*** Let op, er zijn veel aanmeldingen geweest. We zitten op de rand van een grotere groep met allebei de docenten. Dus als je nu aanmeldt betaal dan nog niet, je wordt op de wachtlijst geplaatst. Als er nog drie andere aanmeldingen worden gedaan voor 29 januari, kan de workshop ook voor jullie doorgang vinden. Wacht dus met betaling na bevestigingsmail dat er voldoende aanmeldingen zijn voor de grotere groep***

Je plek is zeker na bevestiging en het overmaken van het volledige bedrag op rekeningnummer NL55 INGB 0006 0462 04 t.n.v. FAROLA onder vermelding van In Bloei, je naam en “rebozoworkshop”.

Alleen bij annulering de avond vantevoren of op de dag zelf i.v.m. een bevalling wordt het betaalde bedrag teruggestort min 20 euro administratiekosten.